OVER MIJZELF

Mijn naam is Nazanin Bigdeli. Ik ben in 1967 geboren in Teheran en vanaf mijn 12e opgegroeid in Spanje. In 1986 verhuisde ik als negentienjarige alleen naar Nederland om te studeren en ben voor altijd hier blijven wonen.Ik ben moeder van twee kinderen en een aantal jaren geleden gescheiden.
Ik weet dus uit eigen ervaring hoe het is om vaak een nieuwe start te maken en begrijp wat mijn cli├źnten meemaken. Het scheidingsproces was het dieptepunt in mijn leven maar tevens het begin van een heel bijzondere transformatieproces. Ik had mijzelf als doel gesteld om weer in mijn kracht te staan, de verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven, te groeien als persoon en een nieuwe start te maken. Dat lukte omdat ik alles op alles zette om mijn doel te bereiken door van binnen te transformeren.

Mijn missie

Mijn missie werd: het verbinden van mensen met een nieuwe start door individuele coaching. Ik wil mensen bijstaan en begeleiden om weer in hun kracht te staan en hun leven transformeren naar een leven dat ze ├ęcht willen leiden. Mijn passie hiervoor werd steeds groter en mijn doel werd het oprichten van een eigen praktijk die zich hierin specialiseert. Met hard werken en heel veel passie heb ik die droom werkelijkheid laten worden. Ik ben NLP Master Practitioner en blijf continu doorleren.