Hoe hoort het leven er uit te zien

Hoe hoort het leven er uit te zien
Hoe hoort het leven eruit te zien? Ik had daar allemaal beelden van in mijn hoofd. Voor alles creëerde ik een beeld. Pas later ben ik in gaan zien dat als de realiteit hetzelfde was als het beeld dat ik in mijn hoofd gecreëerd had dan was ik blij maar als de realiteit anders werd dan was ik vaak teleurgesteld, verdrietig, boos, gefrustreerd of andere negatieve emoties. Één van de beelden ging over mijn huwelijk en ons gezin. In mijn hoofd had ik het beeld dat ik oud zou worden met mijn man want deze waren de verwachtingen van hoe het “hoort te zijn”. De realiteit werd anders en kwam het met een baksteen op mijn hoofd. Alle beelden werden vernietigd en bleef achter met de realiteit. Een harde realiteit die ik later transformeerde naar een waardevolle realiteit waar ik hele mooie lessen eruit heb gehaald.

Één van de lessen is: Beelden zijn voornamelijk gebaseerd op jouw eigen verwachtingen van het leven. Dingen gebeuren niet voor het niets. Kijk er goed naar en gebruik de lessen om te groeien.

Meer informatie of een afspraak? Kijk op www.nazaninbigdeli.nl

You May Also Like…

Power Of Vulnerability

Power Of Vulnerability

Vandaag is zo'n dag dat ik mij heel erg kwetsbaar voel. Heb mijn kwetsbaarheid en emoties zelfs met mijn jongste...

Ik ben

Ik ben

“Ik ben”, twee van de krachtigste woorden die er bestaan. Deze woorden brachten mij vaak in negatieve staten (emoties)...

0 Comments