Van Scheidingscoach naar New Beginnings Coach

Luisteren
Toen ik 4 jaar geleden als coach begon wilde ik heel graag mensen tijdens en na hun scheidingsproces helpen. Dit helemaal uit mijn eigen ervaring omdat ik zelf door een hele pijnlijke scheiding ben gegaan. Tijdens en na onze scheiding ging het belang van onze kinderen voor alles en daar ben ik nog steeds zo dankbaar voor. Vaak zag ik wel dat bij andere scheidingen hun kinderen aan het lijden waren omdat hun ouders bleven vechten met elkaar. Dit deed mij enorm veel pijn om te zien en daar wilde ik een verschil in maken.

Ook al was ik met scheidingen of gebroken relaties bezig, waar mijn hart lag, resoneerde de titel scheidingscoach niet bij mij. Een half jaar later ging ik naar het evenement Business Mastery van Tony Robbins. Daar stelde hij de gouden vraag aan alle ondernemers en werknemers. De vraag was “What do you REALLY do?” Deze vraag kwam enorm binnen bij mij. Ik ben toen telkens deze vraag aan mijzelf gaan stellen; “Nazanin, als jij gescheiden mensen coacht, wat ben je ECHT aan het doen?” En ineens wist ik het…. Ik coach en begeleid mensen om een nieuw begin te maken. En daar was het dan “New Beginnings”. Dat voelde meteen geweldig en enorm passend bij mij. Ik hoefde ook niet meer na te denken en heb gelijk mijn titel veranderd naar New Beginnings coach.

Vanaf dat ik klein ben, heb ik heel vaak een nieuw begin moeten/willen maken en door mijn ervaring kon ik als New Beginnings coach meer mensen helpen en veel breder gaan dan alleen scheidingen. Wat de situatie ook is, mensen willen graag een nieuw begin maken. Voorbeelden zijn mensen die hun relatie willen veranderen (met hun partner of een ander), mensen die dagelijks veel stress ervaren, mensen die iemand verloren hebben, mensen die een andere baan willen, mensen die als persoon willen veranderen en/of mensen die het pad van persoonlijke ontwikkeling op willen gaan.

Vanaf het eerste tot het laatste moment als mensen bij mij komen, is het zo mooi om hun proces en groei mee te maken. Een heel dankbaar proces waar ik enorm veel voldoening uithaal en van geniet want ik ben niet alleen met mijn cliënt bezig maar ook met zijn/haar omgeving. Verandering blijft namelijk niet bij de persoon alleen maar werkt door tot iedereen in zijn/haar leven.

You May Also Like…

Power Of Vulnerability

Power Of Vulnerability

Vandaag is zo'n dag dat ik mij heel erg kwetsbaar voel. Heb mijn kwetsbaarheid en emoties zelfs met mijn jongste...

Ik ben

Ik ben

“Ik ben”, twee van de krachtigste woorden die er bestaan. Deze woorden brachten mij vaak in negatieve staten (emoties)...

0 Comments