Power Of Vulnerability

Power-Of-Vulnerability
Vandaag is zo’n dag dat ik mij heel erg kwetsbaar voel. Heb mijn kwetsbaarheid en emoties zelfs met mijn jongste dochter gedeeld. Was een heel mooi moment samen. Vervolgens ook op mijn werk waar ik een hele liefdevolle omhelzing kreeg.

Vroeger wilde ik niet of beter gezegd durfde ik niet altijd om mijn kwetsbaarheid te laten zien omdat ik aannam dat het zwak zou zijn. Ik dacht dat ik altijd sterk moest zijn en het allemaal alleen moest doen en oplossen. Het tegendeel is mij bewezen en als je je kwetsbaar durft op te stellen dan toont het kracht en durf je je open te stellen om liefde te ontvangen van mensen om je heen die er voor jou willen zijn.

Mijn les: we zijn hier samen en gaan allemaal door mooie dingen en ook uitdagingen. Je hoeft het niet alleen te doen en je altijd sterk proberen te houden. Durf om je kwetsbaar op te stellen. Dan toon je kracht.

Voor meer informatie kijk op: www.nazaninbigdeli.nl. Maak vrijblijvend een afspraak.

#nazaninbigdeli #coach #kwetsbaarheid #kracht

You May Also Like…

Ik ben

Ik ben

“Ik ben”, twee van de krachtigste woorden die er bestaan. Deze woorden brachten mij vaak in negatieve staten (emoties)...

0 Comments