You can only influence yourself

You-can-only-influence-yourself
Wat doen we als het leven anders loopt dan we willen? Wat gebeurt er wanneer we ons ongelukkig voelen? We proberen de anderen te veranderen of beïnvloeden. Daar stoppen we al onze energie in. Uiteindelijk raken we gefrustreerd en boos omdat we onze zin niet krijgen.

Dit komt doordat je niemand kunt veranderen of beïnvloeden behalve jezelf. Een hele waardevolle les voor mij die ik met mijn cliënten en ook mijn kinderen deel. Neem verantwoordelijkheid voor je leven en als je je leven wilt veranderen dan begin je bij jezelf.

BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN OTHERS
Groter cadeau kan je niemand geven dan te luisteren naar het verhaal en volledig aanwezig te zijn voor deze persoon. Zo transformeren relaties.
Heb jij behoefde aan iemand die naar jouw verhaal luistert of wil je leren hoe je echt kunt luisteren naar een ander en je relaties met mensen die dicht bij je staan of op je werk te veranderen? Ik kan jou helpen. Maak vrijblijvend een afspraak.

#coach #luisteren #levenp>

You May Also Like…

Power Of Vulnerability

Power Of Vulnerability

Vandaag is zo'n dag dat ik mij heel erg kwetsbaar voel. Heb mijn kwetsbaarheid en emoties zelfs met mijn jongste...

0 Comments